מרק קניידלך

מצרכים:

כוס וחצי (150 גרם) קמח מצה
כפית  מלח
400 מ"ל מים חמים
כף שמן 
2 ביצים L
חצי בצל טחון/קצוץ

אופן ההכנה:
– מערבבים טוב את הקמח והמלח ומוסיפים שמן, בצל וביצים לאחר מכן מוזגים את המים תוך כדי ערבוב
(יתכן ותצטרכו טיפה פחות מים, לשים לב למרקם ולספיגת המים).

לתת לבלילה לנוח במקום קריר עד שהבלילה מתקשה מעט.

יוצרים 18 כדורים  ומוסיפים למרק ירקות לבחירה.

את הירקות במרק יש לשקול בנפרד.

ערך תזונתי למנה:
859 קלוריות
32 חלבון
125 פחמימה
26 שומן

 3 כדורים נחשבים כ

1/2 מנת פחמימה+ 1/6 מנת חלבון+1/6 מנת שומן.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה