מצרכים ל10 יחידות:
חבילת ספלנדיד 70%
60 גרם חמאת בוטנים
50 גרם תמרים (5 יחידות קטנות)
40 גרם בוטנים
אופן הכנה:
לתבניות סיליקון מניחים את המצרכים לפי הסדר הבא: כף שוקולד מריר מומס, חצי תמר, כפית חמאת בוטנים, כפית בוטנים קצוצים ושוב כף שוקולד מריר מומס.
מעבירים למקפיא ל 20-30 דקות עד שקפוא ובתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 1270
חלבון – 33.3
פחמימה – 107
שומן – 81
ערכים לפי מבפ לכל הכמות – 1 מבפ חלבון + 3 מבפ פחמימה + 4 מבפ שומן