שייק חלבון – שוקולד הרשיז

מצרכים:
100 מ"ל חלב 1%
100 גרם בננה 
34 גרם תמר מג'הול 
70 גרם ריקוטה 5% 
16 גרם חמאת בוטנים טבעית 
סקופ אבקת חלבון וניל או קינדר 
10 גרם סירופ שוקולד הרשיז 
מים לפי הסמיכות שאתם אוהבים

אופן הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומבלנדרים במשך 2 דקות.
את סירופ ההרשיז אפשר להכניס גם לשייקר או לחלופין לקשט איתו את הכוס.
אם אתם אוהבים את השייק יותר דליל – תוסיפו מים לפי הצורך (אפשר גם קרח)

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 531
חלבון – 38
פחמימה – 63
שומן – 15
ערכים לפי מבפ – 1 מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה