גלידת שוקולד דובאי מפוצצת חלבון בנינג׳ה קרימי

מצרכים:
גביע יוגורט מולר 25 גרם חלבון 
סקופ אבקת חלבון שוקולד 
חצי משקה פרו שוקולד אגוזים 25 גרם חלבון
6 גרם קקאו כפית
כפית ממתיק סוכרלוז
30 גרם אינסטנט פודינג שוקולד סוויטנגו
30 גרם שיערות קדאיף שטיגנו לפני במחבת עם קצת ספריי שמן זית לקריספיות
כף 15 גרם פיסטוק קצוצים 
30 גרם ממרח פיסטוק או ממרח דובאי – כפינוק יומי 

אופן הכנה: 
בקערה או בכוס המתאימה לנינג'ה קרימי, מערבבים יוגורט חלבון, אבקת חלבון, משקה פרו שוקולד, קקאו ואינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה ומכניסים להקפאה למשך לילה.
לאחר ההקפאה, מפעילים את הנינג'ה קרימי עד לקבלת מרקם גלידתי.
לקראת סוף הערבול, מוסיפים שיערות קדאיף מטוגנות ופיסטוקים קצוצים, ומערבלים כמה שניות נוספות לפיזור אחיד.
מעבירים לקערות הגשה, מוסיפים מעל ממרח פיסטוק או ממרח דובאי כפינוק יומי

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 800
חלבון – 70
פחמימה – 57
שומן – 15
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל-2 מנות – 1.25 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.75 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה