מצרכים:
140 גרם שיבולת שועל דקה טחונה למרקם קמח
סקופ אבקת חלבון וניל או קינמון 
חצי כפית תמצית וניל
רבע כפית קינמון
קורט מלח הימלאיה
כפית ממתיק
3 כפות חלב 1%
לציפוי לפני אפייה: 
לערבב ממתיק של סוויטנגו עם אבקת קינמון
לזיגוג לאחר אפייה: 
100 גרם יוגורט פרו וניל 25 גרם חלבון של מולר 
כפית אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
אופן הכנה: 
מערבבים את כל המרכיבים ביחד, יוצרים כדורים ומצפים אותם בתערובת הציפוי.
אופים באיירפרייר ל 5-6 דקות ב 180 מעלות.
מעל מוסיפים את הזיגוג ומוכן. בתאבון!
מערבבים את כל המרכיבים ביחד, יוצרים כדורים ומצפים אותם בתערובת הציפוי.
אופים באיירפרייר ל 5-6 דקות ב 180 מעלות.
מעל מוסיפים את הזיגוג ומוכן. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 748
חלבון – 56
פחמימה – 104
שומן – 13
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל-2 מנות – 0.75 מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה
								קלוריות – 748
חלבון – 56
פחמימה – 104
שומן – 13
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל-2 מנות – 0.75 מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה
 
				 
															 
															 
		