מצרכים ל-2 מנות או מנה אישית גדולה:
42 גרם פירורי פתי בר ללא גלוטן
גביע יוגורט פרו 20 גרם חלבון
3 כפות (60 גרם) גבינה לבנה 5%
30 גרם אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
תמצית וניל
לקישוט ריבת פירות יער:
20 גרם פירות יער
כפית ממתיק סוכר סוויטנגו
אופן הכנה:
שופכים את הפתי בר לתחתית הכוס ובקערה נפרדת מערבבים את כל המצרכים שצריך למלית.
מוסיפים את המלית לכוס ומעבירים לקירור של כמה שעות במקרר להתייצבות.
להכנת הריבה מעל: מחממים בסיר פירות יער וממתיק סוויטנגו עד שכל הגרגירים נמסים.
מקררים מעט, מוציאים את הכוס מהמקרר ושופכים למעלה את הריבה.
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 400
חלבון – 26
פחמימה – 85
שומן – 8
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל2 מנות – 0.5 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.25 מבפ שומן