פטריות פורטובלו ממולאות בגבינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:

4 פטריות פורטובלו גדולות

170 ג גבינה בולגרית 5%

קופסת קוטג 3%

50 גרם גבינה צהובה 9%

מעט טימין

אגוז מוסקט

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :

מחממים תנור ל 180 מעלות

מוציאים את ה ״רגל״ של כל פטריה ומניחים בצד.

מערבבים בקערה אחת את כל הגבינות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב

ממלאים את הפטריות בגבינות, שמים בתנור למשך 20 דקות. מחכים כמה דקות שיתקרר ובתיאבון!

*ערכים תזונתיים:

620 קל', 76 חלבון, 38 פחמימות, 21 שומן.

*כל הכמות=

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה