פודינג צ׳יה – קינוח טעים ומזין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים: 

1 כוס נוזל חלב שקדים ללא תוספת סוכר (ניתן להמיר לסויה/ חצי כוס מים +חצי כוס חלב, כוס חלב 1%).

כף דבש- 20 גרם / ממתיק לבחירתכם.

רבע כוס צ׳יה- 18 גרם

אופן ההכנה:

מערבבים כוס נוזל יחד עם כף דבש/ ממתיק אחר(סוכרזית וכו).

עם רבע כוס צ׳יה- בערך 18 גרם- 0.5 מנת שומן

מחכים 5 דקות להתגבשות ראשונית, מערבבים שוב כדי לשחרר גושים שנוצרו ושולחים למקרר

לפחות 3 שעות , עדיף 6 או אפילו לילה שלם.

אם הגוש שנוצר מוצק מדי ניתן לדלל עם מעט מים.

ערכים תזונתיים: (לפי חישוב משקה שקדים, דבש):

180 קל' , 5 חלבון, 17 פחמימה, 9 שומן.

*סהכ: 0.5 פחמימה,0.5 שומן

על מנת להוסיף טעם:

קינמון

פירות יער/תותים: 100 ג- 0.5 פחמימה

אננס 160 ג- 0.5 פחמימה

קוקוס- 20 ג- 0.5 שומן

דבש- 20 ג- 0.5 פחמימה

ניתן לגרד שוקולד מריר 70%- 30 ג- 0.5 שומן

כל שוקולד בערכים של 550-600 קלוריות למאה גרם: ניתן לשים 30 גרם – 0.5 שומן

אגוזי מלך 27 ג- 1 שומן

חמאת בוטנים טבעית 32 ג- 1 שומן

שקדים 31 ג- 1 שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה