מצרכים ל-2 מנות:
2 טורטיות (עד 320 גרם ל100 גרם מוצר)
130 גרם פילה בקר
15 גרם טחינה גולמית להכנת טחינה
מלפפון חמוץ פרוס
עגבנייה חתוכה גס
בצל ירוק קצוץ
מלח
תערובת בהרט
אופן ההכנה:
פורסים את הפילה בקר לרצועות כמה שיותר דקות ומבשלים על מחבת, מוסיפים מלח וקורט בהרט.
כשמצטברים נוזלים להוציא את הבשר לתת לנוזלים להתאדות ולהחזיר את הבשר למחבת עד השחמה.
מניחים בשר על אמצע הטורטיה, מוסיפים קוביות עגבנייה, פרוסות מלפפון חמוץ, בצל ירוק, מקפלים קצה טורטיה לכיוון פנים ומגלגלים.
מזלפים טחינה מעל לפני כל ביס. בתיאבון!
ערך תזונתי למנה:
526 קלוריות
36 חלבון
42 פחמימה
20 שומן
ערכים לפי מבפ – 1/2 מבפ חלבון+ מבפ פחמימה + 1/4 מבפ שומן