חטיף שיבולת שועל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:

250 גר' שיבולת שועל

150 גר' חמאת בוטנים טבעית

150 גר' סילאן

חצי כפית מלח גס!

אופן ההכנה:

לערבב את כל המצרכים ביחד ולא לוותר על המלח!

לשטח את הבלילה על מגש בעובי ס"מ ולהכניס למקרר.
אחרי שהבלילה התקשתה לחתוך ל16 קוביות שוות.

ערך תזונתי למנה:

2336 קלוריות

86 חלבון

291 פחמימה

105 שומן

כל חתיכה נחשבת כ

1/2 מנת פחמימה+ 1/2 מנת שומן.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה