דייסת שיבולת שועל עסיסית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אנחנו לא נצטרך הרבה מצרכים בשביל המעדן הזה.

מצרכים:

• 60 גרם שיבולת שועל דקה (קוואקר)

• 5 קליקים מלח ורוד/ים

• כפית קינמון טחון

• כפית קקאו דל שומן

• 100 גרם פירות יער קפואים

• כף חמאת בוטנים טבעית

•  מנת הגשה אבקת חלבון

• כפית ממתיק נוזלי סוכרלוז (פקק צהוב)

• כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 .מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקופסה עמוקה (זה חשוב שיהיה עמוק שלא יגלוש במיקרו!).

מרכיבים יבשים הם שיבולת שועל, כפית קקאו, קינמון, מלח ורוד (ללא אבקת חלבון)

2 .מערבבים אותם ביחד בקערה כדי שתהיה חלוקה שווה.

3 .מרתיחים מים בקומקום (אתם תצטרכו פי 5-4 מים מכמות השיבולת שועל). במקרה שלנו – בערך

300 מ"ל

4 .בזמן שהמים רותחים, שופכים כפית ממתיק ותמצית וניל לתערובת היבשה שלנו. לאחר מכן

נשפוך את המים הרותחים לתערובת ונערבב עם מזלג לכבערך חצי דקה ומהר (יעזור לפרק גושים.)

5 .לאחר מכן, מוסיפים את אבקת החלבון ומערבבים עד לקבלת המרקם הרצוי. בהתחלה זה יראה

מוזר אבל תמשיכו לערבב!

6 .במידה זה סמיך מדי או נוזלי מדי-תמיד אפשר להכניס למיקרו או להוסיף מים .

7 .סיימתם, עכשיו תפזרו באופן יפה את פירות היער והחמאת בוטנים ותהנו ממעדן מזין, משביע

ופשוט טעים.

8 .ניתן להוציא מהמתכון את מה שהתפריט שלכם לא מאפשר (אצלנו מותר הכל). בתיאבון!

ערכים תזונתיים לכל המנה (במידה ובחרתם 100 גרם פירות יער, כפית חמאת בוטנים וסקופ חלבון של 20 גרם חלבון)

קלוריות: 455

חלבונים: 35 גרם

פחמימות:55 גרם

שומנים: 14

* מנה = 

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה