דייסת שיבולת שועל עסיסית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אנחנו לא נצטרך הרבה מצרכים בשביל המעדן הזה.

מצרכים:

• 60 גרם שיבולת שועל דקה (קוואקר)

• 5 קליקים מלח ורוד/ים

• כפית קינמון טחון

• כפית קקאו דל שומן

• 100 גרם פירות יער קפואים

• כף חמאת בוטנים טבעית

•  מנת הגשה אבקת חלבון

• כפית ממתיק נוזלי סוכרלוז (פקק צהוב)

• כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 .מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקופסה עמוקה (זה חשוב שיהיה עמוק שלא יגלוש במיקרו!).

מרכיבים יבשים הם שיבולת שועל, כפית קקאו, קינמון, מלח ורוד (ללא אבקת חלבון)

2 .מערבבים אותם ביחד בקערה כדי שתהיה חלוקה שווה.

3 .מרתיחים מים בקומקום (אתם תצטרכו פי 5-4 מים מכמות השיבולת שועל). במקרה שלנו – בערך

300 מ"ל

4 .בזמן שהמים רותחים, שופכים כפית ממתיק ותמצית וניל לתערובת היבשה שלנו. לאחר מכן

נשפוך את המים הרותחים לתערובת ונערבב עם מזלג לבערך חצי דקה ומהר (יעזור לפרק גושים.)

5 .לאחר מכן, מוסיפים את אבקת החלבון ומערבבים עד לקבלת המרקם הרצוי. בהתחלה זה יראה

מוזר אבל תמשיכו לערבב!

6 .במידה זה סמיך מדי או נוזלי מדי-תמיד אפשר להכניס למיקרו או להוסיף מים .

7 .סיימתם, עכשיו תפזרו באופן יפה את פירות היער והחמאת בוטנים ותהנו ממעדן מזין, משביע

ופשוט טעים.

8 .ניתן להוציא מהמתכון את מה שהתפריט שלכם לא מאפשר (אצלנו מותר הכל). בתיאבון!

ערך תזונתי למנה:
455 קלוריות
35 חלבונים
55 פחמימות
14 שומנים



תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה