פיצה טונה מתאימה לארוחת בוקר או ערב, לצד סלט ירקות ומספקת כמות גבוהה של חלבונים.
מצרכים:
2 טונה במים מסונן היטב
2 ביצים
כף גבינה לבנה 5% (20 גר')
רוטב עגבניות – רצוי מרוכז אורגני (green)
גבינה צהובה 9% (60 גר')
תוספות לפי רצונכם – אני הוספתי פטריות, עגבניות וזיתים
אורגנו
אופן ההכנה :
1. מערבבים את הטונה, הביצים והגבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. שופכים את התערבות על נייר אפייה ומשטחים בצורה עגולה.
3. מכניסים לאפייה ראשונה של 10 דקות בחום 180 מעלות.
לאחר מכן מוציאים מהתנור, מורחים את רוטב העגבניות, את הגבינה הצהובה, ואת התוספות הרצויות.. זכרו כל תוספת שאתם מוסיפים זה גם מתווסף לסך הקלוריות.
4.מכניסים את הפיצה לעוד כרבע שעה אפייה ומפזרים אורגנו בסוף, זהו הפיצה מוכנה !
ערכים תזונתיים:
426 קלוריות
82 גרם חלבון
6 גרם פחמימות
11 גרם שומן
המנה נחשבת כ
2.5 מנות חלבון