פיצה חלבון

מצרכים לבצק:
95 גרם קמח תופח
130 גרם מעדן פרו בטעם טבעי/וניל
טונה בשמן זית
100 גרם גבינה צהובה 9%
רסק עגבניות יכין
שום
*לתוספות אפשר גבינה צהובה/בולגרית/זיתים/פטריות/כל תוספת שאתם אוהבים
 
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות. בינתיים, מערבבים בקערה את הקמח והיוגורט עד לקבלת בצק דביק.
מורחים את הרוטב עגבניות על חצי מהבצק, מפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת ומוסיפים את התוספות (לא חובה, אך מומלץ לשדרוג הטעם).
סוגרים את שארית הבצק. אופים במשך 14-18 דקות, עד שהפיצה מזהיבה ומוכנה. בתאבון!
 
ערכים תזונתיים ללא תוספות:
קלוריות – 845
חלבון – 79
פחמימה – 82
שומן – 22.5
ערכים לפי מבפ – 2.5 מבפ פחמימה, 2 מבפ חלבון, 1 מבפ שומן
 

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה