מרכיבים:
1.5 סקופ אבקת חלבון וניל
80 מ״ל חלב 3%
מים (שליש כוס)
1 כף (10 ג׳) אינסטנט פודינג וניל
100 ג׳ פירות יער קפואים
אופן הכנה:
1. מערבבים בתוך קערה את האבקת חלבון והפודינג, מוזגים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם יוגורטי אחיד.
2. שמים את פירות היער במיקרוגל לדקה.
3. בכוס קטנה שמים שכבה ראשונה של פירות יער, מעליה את כל המוס ובסיום את כל שאר פירות היער כשכבה אחרונה.
4. מקפיאים כ15-30 דק׳.
ערך תזונתי למנה:
325 קלוריות
41 חלבונים
25 פחמימה
5 שומן
כל המנה נחשבת כ
1.5 מנות חלבון+ חצי מנת פחמימה.