מצרכים:
55 גרם קמח מלא
37 מל מים
2 גר סוכר
3 גר שמרים יבשים
קורט מלח
אספרגוס 10 יחידות
אופן ההכנה:
מוסיפים לקמח שמרים וסוכר ומערבבים.
שופכים את המים ותוך כדי לישה מוסיפים את המלח ונותנים לבצק לנוח כ20 דקות.
חותכים את הבצק ל10 ומגלגלים ל10 רצועות ארוכות.
מלפפים כל רצועה סביב אספרגוס, מורחים בחלמון ביצה, מפזרים מלח גס מעל ולתנור על 180 מעלות עד שמשחים. בתיאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 294
חלבון – 13
פחמימה – 57
שומן – 1.5
ערכים לפי מבפ ל-3 יחידות – 0.5 מבפ פחמימה