עוגת חלבון חלומית – שוקולד פאדג׳

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•2 בננות בשלות.
•3 סקופים אבקת חלבון בטעם שוקולד.
•80 גרם חמאת בוטנים טבעית.
•20 גרם אבקת קקאו דל שומן.
•כפית אבקת אפייה.
•200 מל חלב שקדים ללא תוספת סוכר טעם וניל.

אופן ההכנה:
•הכניסו את כל המצרכים (קודם הרטובים) לבלנדר וערבבו עד למרקם אחיד.
•שפכו לתבנית אינגליש קייק משומנת בתרסיס שמן.
•הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלית למשך כ-15-20 דקות ושימו לב שהעוגה לא מתייבשת כל כמה דקות.

*ערכים תזונתיים לפרוסה אחת (חלקו ל8 חתיכות):
160 קלוריות
14 גרם חלבון
10 גרם פחמימה
7 גרם שומן
*פרוסה אחת = חצי מנת חלבון + חצי מנת פחמימה.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה