מרכיבים:
1.5 סקופ אבקת חלבון וניל
80 מ״ל חלב 3%
שליש כוס מים
1 כף (10 ג׳) אינסטנט פודינג וניל
100 ג׳ פירות יער קפואים
אופן הכנה:
מערבבים בתוך קערה את האבקת חלבון והפודינג, מוזגים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם יוגורטי אחיד.
שמים את פירות היער במיקרוגל לדקה.
בכוס קטנה שמים שכבה ראשונה של פירות יער, מעליה את כל המוס ובסיום את כל שאר פירות היער כשכבה אחרונה.
מקפיאים כ15-30 דק׳. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 325
חלבונים – 41
פחמימה – 25
שומן – 5
ערכים לפי מבפ – 1.5 מבפ חלבון+ חצי מבפ פחמימה