מעדן מוס חלבון בטעם וניל ופירות יער

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מרכיבים:
1.5 סקופ אבקת חלבון וניל
80 מ״ל חלב 3%
מים (שליש כוס)
1 כף (8 ג׳) אינסטנט פודינג וניל
100 ג׳ פירות יער קפואים

אופן הכנה:

1.  מערבבים בתוך קערה את האבקת חלבון והפודינג, מוזגים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם יוגורטי אחיד.

2. שמים את פירות היער במיקרוגל לדקה.

3. בכוס קטנה שמים שכבה ראשונה של פירות יער, מעליה את כל המוס ובסיום את כל שאר פירות היער כשכבה אחרונה.

4. מקפיאים כ15-30 דק׳.

*ערכים תזונתיים: 305 קק״ל חלבון:41!

*מנה שלמה – מנת חלבון + חצי מנת פחמימה.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה