מצרכים:
50 גרם כוסמת לפני בישול
30 גרם טחינה גולמית
135 גרם טופו
110 גרם ברוקולי
110 גרם בטטה
אופן הכנה:
מבשלים את הכוסמת במים יחד עם חצי כמות טחינה. חותכים את הבטטה לקוביות ומבשלים במים ולקראת הסוף מוסיפים את הברוקולי. כשהכוסמת והבטטה מתבשלים מטגנים טופו מעט על האש יחד עם כמות הטחינה שנשארה ולבסוף מוסיפים הכל לסיר הכוסמת.
מתבלים במלח ופלפל.
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 698
חלבון – 38
פחמימות – 71
שומן – 35
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה + מבפ שומן