מצרכים:
1/3 כוס אורז לפני בישול
50 גרם חזה עוף מבושל
200 גרם פטריות
כפית שמן זית
כף גבינת פרמז'ן
4 כפיות בזיליקום
1/2 כפית מלח + פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות. הרתיחו אורז לפי הוראות החבילה, מורידים מהאש ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת לא נדבקת על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים עוף ומפזרים מעט מלח, פלפל וטימין. מבשלים 4-5 דקות, או עד להזהבה. מורידים מהאש ומניחים בצד.
באותה מחבת, מוסיפים פטריות קטנות ומבשלים 5 דקות, או עד התאדות כל הנוזלים.
משמנים מחבת נון-סטיק קטנה עם מעט ספריי בישול ומוסיפים אורז. עם העוף, הגבינה והפטריות. מפזרים את כל הבזיליקום ומכניסים לתנור.
אופים 5 דקות, ומגישים מקורר מעט. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 250
חלבון – 20
פחמימה – 20
שומן – 9
ערכים לפי מבפ – 0.5 חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן