מתכון ל8-10 קרפים בינוניים:
ספריי שמן זית
260 מ"ל משקה חלבון פרו וניל 25 גרם חלבון
ביצה
כפית תמצית וניל
כף ממתיק
20 גרם קמח שיבולת שועל
40 גרם קמח
מעדן שוקולד 12 גרם חלבון GO
30 גרם פירות יער
אבקת סוכר סוויטנגו
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים יחד, משמנים קלות עם ספריי שמן זית את המחבת ומכינים את הקרפים.
מורחים על הקרפ מעדן שוקולד ומקשטים באבקת סוכר של סוויטנגו
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 616
חלבון – 46
פחמימה – 76
שומן – 14
ערכים לפי מבפ – 2 מבפ פחמימה + 1 מבפ חלבון + 0.5 מבפ שומן