פשטידת תירס וגבינות

מצרכים ל6 מנות:
500 גרם קוטג' 3%
250 גרם גבינת טוב טעם 3%
3 ביצים
200 גרם שימורים תירס לייט
50 גרם בצל חתוך לרצועות 
100 גרם גבינה צהובה 9%
50 גרם גבינה בולגרית 5%
50 מל שמנת לבישול 9%
25 גרם קמח תופח
מלח פלפל שום גבישי

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות, מערבבים את כל המרכיבים ביחד (חוץ מ 40 גרם מהגבינה הצהובה שנפזר למעלה לפני האפייה) ומעבירים לתבנית משומנת קלות בספריי שמן.
מוסיפים למעלה את הגבינה המגורדת שנותרה ומעבירים לאפייה עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב, בערך 25-30 דקות. בתאבון!

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 1402
חלבון – 160
פחמימה – 59
שומן – 57
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל6 חתיכות – מבפ חלבון + 0.25 מבפ פחמימה

 

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה