מצרכים למנה אחת: 
150 גרם פסטה מבושלת (60 גרם לפני הרתחה)  
150 גרם רוטב עגבניות של יד מרדכי  
130 גרם בשר טחון מספר 4 
35 גרם בצל  
ספריי שמן זית 
מלח, פלפל, פפריקה – לפי הטעם
אופן הכנה: 
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח במשך 8 דקות, מסננים ושומרים בצד.
במקביל, מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והבשר הטחון. מבשלים כ-4 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה צבע לחלוטין.
מוסיפים את רוטב העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב (אם תרצו את הרוטב פחות סמיך – הוסיפו קצת מים לדילול הרוטב, אפשר גם מי פסטה) ומבשלים עוד 3 דקות עד שהרוטב נספג היטב בבשר. 
ניתן לערבב את הרוטב עם הפסטה או למזוג אותו מעל – לפי ההעדפה.
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 455
חלבון – 31
פחמימה – 56
שומן – 6
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה
								קלוריות – 455
חלבון – 31
פחמימה – 56
שומן – 6
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה
 
				 
															 
															 
		