פיצת חלבון 6 מרכיבים

מצרכים ל-4 מנות:
120 גרם קמח תופח
גביע יוגורט פרו 20 גרם חלבון בטעם טבעי
חצי כפית מלח הימלאיה
80 גרם רוטב עגבניות
100 גרם גבינה 9% מגורדת
חצי קופסת טונה במים כתוספת
40 גרם גבינה בולגרית 5% כתוספת
רצועות בצל סגול כתוספת

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות. בינתיים, מערבבים בקערה את הקמח, יוגורט והמלח עד לקבלת בצק דביק.
מעבירים את הבצק לתבנית מרוססת בשמן זית. לקבלת פיצה דקה, משתמשים בתבנית גדולה, לקבלת פיצה עבה – בתבנית קטנה יותר.
מורחים מעל את הרוטב עגבניות, מפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת ומוסיפים את התוספות – טונה, גבינה בולגרית ובצל סגול (לא חובה, אך מומלץ לשדרוג הטעם).
אופים במשך 20-25 דקות, עד שהפיצה מזהיבה ומוכנה. בתאבון!
 
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 890
חלבון – 83
פחמימה – 104
שומן – 15
ערכים לפי מבפ – 2.5 מבפ חלבון + 3 מבפ פחמימה

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה