מצרכים ל-6 פרוסות של עוגה קוטר 18:
לתחתית:
80 גרם קמח שקדים
סקופ אבקת חלבון וניל
25 גרם חמאה מומסת
4 כפות (40 גרם) סירופ מייפל טבעי
למלית:
200 גרם גבינה במרקם שמנת סימפוניה 5%
500 גרם יוגורט 20 חלבון
2 סקופים אבקת חלבון וניל
3 כפות ממתיק
כפית תמצית וניל
2 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג וניל של סוויטנגו
לשכבה למעלה:
גביע (200 גרם) יוגורט חלבון
לקישוט:
עד 100 גרם תותים או פירות יער
אופן הכנה:
בקערה אחת מערבבים את כל המצרכים לתחתית ובקערה שנייה מערבבים את כל המצרכים למילוי.
מהדקים לתבנית קוטר 18 שמרופדת בנייר אפייה את התערובת לתחתית, ומעליה שופכים את המילוי.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל 170 ואופים 50-60 דק.
מעבירים לקירור במקרר, מוסיפים מעל יוגורט חלבון ופירות יער לקישוט.
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 2013
חלבון – 199
פחמימה – 208
שומן – 103
ערכים לפי מבפ לפרוסה – מבפ חלבון + 2/3 מבפ פחמימה+ 1/3 מבפ שומן