מצרכים ל-10 יחידות:
200 גרם חזה עוף טחון
180 גרם תפוח אדמה מבושל
35 גרם בצל סגול חתוך
20 גרם קורנפלור
מלח, פלפל שחור, שום גבישי ופפריקה לפי הטעם
אופן הכנה:
טוחנים הכל ביחד במעבד מזון עד לעיסה אחידה.
שוקלים את כל התערובת שיצאה, מחלקים בצורה שווה ל 12 יחידות ויוצרים צורה של נאגטס.
מעבירים לנייר אפייה ומרססים מעל מעט ספריי שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות או באיירפרייר ל 20-25 דקות עד שמוכן. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 485
חלבון – 49
פחמימה – 58
שומן – 5
ערכים לפי מבפ – 1.5 מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה