מצרכים:
שליש כוס רוטב לבחירתכם (המלצה על רוטב השום שעלה לעמוד)
150 גרם פסטה מבושלת קצרה
שליש כוס עגבניות שרי חתוכות לחצאים
שליש כוס מלפפון קצוץ
רבע כוס בצל סגול קצוץ
מיני קופסת תירס לייט
קופסת טונה במים
אופן הכנה:
מכינים את הכל מראש – מבשלים את הפסטה, מכינים את הרוטב שאוהבים (המתכון המומלץ בסרטון הקודם בעמוד), חותכים את כל הירקות ומוציאים מים מהטונה.
מכניסים את הכל לקערה לפי הסדר ומאחסנים במקרר עד שלושה ימים. בתאבון!
ערכים תזונתיים(ללא רוטב):
קלוריות – 426
חלבון – 36
פחמימה – 61
שומן – 3
ערכים לפי מבפ – 1.5 מבפ פחמימה + 1 מבפ חלבון