בראוניז שוקולד חלבון

מצרכים:
400 גרם בטטה מבושלת טחונה בבלנדר למשחה 
30 גרם קקאו 
50 גרם קמח שיבולת שועל 
2 סקופים אבקת חלבון שוקולד או בראוניז
120 גרם יוגורט 20 חלבון פרו
3 כפות ממתיק
2 ביצים
25 גרם שוקולד מריר סוויטנגו 

אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים ביחד, מעבירים לתבנית מלבנית ואופים כ 20-25 דקות ב 170 מעלות.
 

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 1171
חלבון – 97
פחמימה – 146
שומן – 35
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל6 פרוסות – 0.5 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.25 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה