תבשיל בורגול

 

מצרכים:

190 גר' בורגול מבושל

135 גר' טופו

30 גר' טחינה גולמית

130 גר פתיתי ברוקולי

אופן הכנה:

מבשלים את הבורגול במים רותחים יחד עם 2/3 מכמות הטחינה מעורבת.

כשבורגול קרוב להיות מוכן מוסיפים את הברוקולי.

בינתיים מקפיצים קוביות טופו במחבת עם מלח פלפל והטחינה שנשארה ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים לפי הטעם במלח פלפל ובתיאבון!

ערך תזונתי למנה:

577 קלוריות
34 חלבון
45 פחמימה
30 שומן

כל המנה נחשבת כ
מנת חלבון+ מנת פחמימה+ מנת שומן+ 130 גרם ירק

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה