מצרכים:
כפות זרעי צ'יה
140 מל משקה חלבון וניל
ממתיק סוכרלוז (לפי הטעם)
תמצית וניל
25 גרם חמאת בוטנים
למעלה:
20 גרם שוקולד מריר ספלנדיד
5 גרם בוטנים קצוצים וקצת מלח גס
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים למקרר ללילה שלם בכלי סגור על מנת שזרעי הצ'יה יספגו את הנוזלים.
יום למחרת ניתן להעביר לכוס זכוכית, לשפוך מעל שוקולד מומס, קצת בוטנים ומלח גס לקישוט ובתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 450
חלבון – 21
פחמימה – 39
שומן – 24
ערכים לפי מבפ – 0.5 מבפ חלבון + 1 מבפ פחמימה + 1 מבפ שומן