מצרכים:
35 גרם שיבולת שועל
25 גרם אבקת קקאו
3 סקופים של חלבון (אפשר כל טעם – אנחנו ממליצים שוקולד)
1 מעדן פרו וניל
80 גרם חמאת בוטנים טבעית
320 גרם בננות (3 בננות בינוניות)
60 מ״ל חלב (רבע כוס)
1 ביצה
1 חלבון ביצה
שקית אבקת אפייה
אופן הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. לשים את כל המרכיבים בקערה מלבד חמאת הבוטנים.
3. לערבב הכל באמצעות מיקסר ידני.
4. בתוך תבנית קאפקייקס (תבנית שקעים) -יש לשמן מעט עם תרסיס שמן. לאחר מכן יש לשים את התערובת עד חצי מגובה התבנית בכל אחד מהשקעים.
5. להוסיף חצי כפית חמאת בוטנים ואז למלא את השקע בתערובת עד לסופו.
6. להכניס לתנור ל10-15 דקות.
רצוי לאכול חם מהתנור או לחמם במיקרוגל להמסת חמאת הבוטנים.
לחלק את הבלילה ל10 כוסות קאפקייקס
ערך תזונתי לקאפקייקס:
164 קלוריות
14.5 חלבון
15 פחמימה
6 שומן
קאפקייק אחד נחשב כ
חצי מנת חלבון+ חצי מנת פחמימה