מצרכים:
4 פטריות פורטובלו גדולות כ- 400 גר'
170 גר' גבינה בולגרית 5%
גביע קוטג 3%
50 גרם גבינה צהובה 9%
מעט טימין
קורט אגוז מוסקט
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה :
מחממים תנור ל 180 מעלות
מוציאים את ה ״רגל״ של כל פטריה ומניחים בצד.
מערבבים בקערה אחת את כל הגבינות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
ממלאים את הפטריות בגבינות, שמים בתנור למשך 20 דקות. מחכים כמה דקות שיתקרר ובתיאבון!
ערכים תזונתיים:
606 קלוריות
67 חלבון
35 פחמימה
35 שומן
כל מנה נחשבת כ
1/2 מנת חלבון+ 1/2 מנת שומן