פטריות פורטובלו ממולאות בגבינה

מצרכים:
4 פטריות פורטובלו גדולות כ- 400 גרם
170 גרם גבינה בולגרית 5%
גביע קוטג 3%
50 גרם גבינה צהובה 9%
מעט טימין
קורט אגוז מוסקט
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות ומוציאים את ה״רגל״ של כל פטריה ומניחים בצד.
מערבבים בקערה אחת את כל הגבינות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
ממלאים את הפטריות בגבינות, שמים בתנור למשך 20 דקות. מחכים כמה דקות שיתקרר ובתיאבון!

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 606
חלבון – 67 
פחמימה – 35 
שומן – 35 
ערכים לפי מבפ ליחידה – 0.75 מבפ חלבון+ 0.25 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה