פטריות פורטובלו ממולאות בגבינה

מצרכים:

4 פטריות פורטובלו גדולות כ- 400 גר'

170 גר' גבינה בולגרית 5%

גביע קוטג 3%

50 גרם גבינה צהובה 9%

מעט טימין

קורט אגוז מוסקט

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :

מחממים תנור ל 180 מעלות

מוציאים את ה ״רגל״ של כל פטריה ומניחים בצד.

מערבבים בקערה אחת את כל הגבינות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב

ממלאים את הפטריות בגבינות, שמים בתנור למשך 20 דקות. מחכים כמה דקות שיתקרר ובתיאבון!

ערכים תזונתיים:

606 קלוריות

67 חלבון

35 פחמימה

35 שומן

כל מנה נחשבת כ

1/2 מנת חלבון+ 1/2 מנת שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה