פונדנט שוקולד בפחות משלוש דקות

מצרכים:
20 גרם קמח
20 גרם אבקת חלבון
5 גרם קקאו
ממתיק סוכרלוז 
3-4 כפות חלב שיבולת שועל
קוביית שוקולד מריר ספלנדיד 70%
אבקת סוכר סוויטנגו לקישוט – אופציונלי

אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ביחד (חוץ מחמאת הבוטנים וקוביית השוקולד), מעבירים לכלי שמתאים למיקרוגל, מוסיפים חמאת בוטנים וקוביית שוקולד ומכניסים ל 30-45 שניות למיקרוגל, וודאו שהאמצע נוזלי והצדדים אפויים.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר של סוויטנגו. בתאבון!

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 230
חלבון – 21
פחמימה – 24
שומן – 6.8
ערכים לפי מבפ – 0.5 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה