רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: 30 דקות + 20 דקות קירור
מצרכים –
500 גרם חזה עוף טחון
תבלינים: פלפל, אבקת שום, מלח, פפריקה מתוקה, בזיליקום, אבקת צ'ילי
30 גרם קמח
1.5 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים טרופות
אופן הכנה:
מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים, יוצרים 24 נאגטס שווים ומעבירים להקפאה של 20 דקות.
בקערה נוספת שמים את הקמח, אבקת האפייה ותבלינים לבחירתכם, מערבבים הכל ועוברים לטבול את הנאגטס: קודם בביצים ואז בקמח.
מרססים תבנית בקצת שמן זית ומעבירים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כ 18 דקות (כשעובר חצי מהזמן מומלץ להפוך את הנאגטס.
*ניתן להוסיף רטבים למנה: קטשופ מופחת סוכר ומיוקל לפי טעמכם
ערכים תזונתיים –
קלוריות – 985
חלבון – 100
פחמימה – 56
שומן – 40
ערכים לפי מבפ ל8 נאגטס – 1 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן