מצרכים למנה גדולה:
4-6 מלפפונים חתוכים לג'וליאנים
30 גרם חמאת בוטנים
2 כפות טריאקי מופחת נתרן
כף סויה קיקומן
שן שום כתושה או מגורדת
4 כפות קרם קוקוס לייט
25 גרם בוטנים קצוצים
בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה:
שוטפים ומקלפים את המלפפונים.
מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ומוסיפים אותו למלפפונים.
*אם הרוטב סמיך מידי ניתן לדלל במעט מים או עוד קרם קוקוס.
מפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים והבצל הירוק ובתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 400
חלבון – 16.5
פחמימה – 12
שומן – 30.5
ערכים לפי מבפ – 0.5 מבפ חלבון + 0.25 מבפ פחמימה + 1.5 מבפ שומן