מצרכים:
40 גר' תרד
30 גר' גבינה מלוחה (בולגרית/פטה)
20 גר' קוטג׳ 3%
ביצה
6 דפי אורז (קוטר 22 ס"מ)
ספריי שמן
אופן הכנה:
מכינים בלילה מהגבינות הביצה (מקושקשת כמובן) והתרד.
מניחים 2 צלחות על השיש. באחת מים פושרים ובשנייה התערובת.
מחממים מחבת ומוסיפים ספריי שמן.
טובלים את דף האורז במים ל5-6 שניות ומעבירים לבלילה ומיד למחבת.
חוזרים על הפעולה עם 5 דפי אורז עד ליצירת שכבות על המחבת.
מחכים להזהבה של החלק התחתון והופכים.
ערכים תזונתיים:
313 קל', 18 חלבון, 42 פחמימה, 8 שומן.
כל המנה נחשבת כ
0.5 מנת חלבון + 1.5 מנות פחמימה