מרכיבים:
4 דפי אורז (16 גר')
כף דבש (20 גר')
גבינה צהובה 9% (50 גרם)
בולגרית 5% (85 גר)
ביצה
אופן ההכנה:
מכינים בלילה- גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות/מגורדת יחד עם בולגרית 5% יחד עם פטריות ובצל/ירק לבחירה.
לוקחים חצי כוס מים, מוסיפים ביצה טרופה וכף דבש.
טובלים 2 דפי אורז בביצה טוב טוב משני הצדדים ומניחים במחבת(קצת תרסיס שמן). אחרי שצד אחד מוכן הופכים אותו ושמים במרכז את הבלילה.
מקפלים את המלאווח ומחכים שהגבינה תימס.
מומלץ בצד- רסק עגבניות
ערכים תזונתיים:
384 קלוריות
31 חלבון
33 פחמימה
21 שומן
כל המנה נחשבת כ
מנת פחמימה+ מנת חלבון+ 1/2 מנת שומן