מצרכים למנה אחת:
ספריי שמן זית
200 גרם רצועות שייטל
חבילת סקיני פסטה
10 גרם רוטב סויה (60 קל ל100 גרם)
30 גרם רוטב צילי מתוק (41 קל ל100 גרם)
50 גרם ברוקולי
50 גרם פלפל
20 גרם גזר חתוך לרצועות דקות
50 גרם פטריות טריות
30 גרם בצל חתוך לרצועות דקות
6 גרם שומשום לקישוט
אופן הכנה:
מחממים מחבת גדולה או ווק עם ריסוס שמן זית.
צורבים רצועות שייטל על חום גבוה 2-3 דקות, עד שהן משנות צבע. מוציאים לצלחת.
באותה מחבת, מוסיפים בצל, ברוקולי, פלפל אדום, גזר ופטריות. מקפיצים 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים קלות ונשארים קראנצ'יים.
מחזירים את השייטל למחבת, מסננים את הסקיני פסטה, שוטפים במים ומוסיפים לירקות.
מוסיפים סויה וצ'ילי מתוק, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות לספיגת טעמים.
מוסיפים מעל שומשום ומגישים!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 375
חלבון – 51
פחמימה – 12
שומן – 10
ערכים לפי מבפ – 2 מבפ חלבון
קלוריות – 375
חלבון – 51
פחמימה – 12
שומן – 10
ערכים לפי מבפ – 2 מבפ חלבון