מצרכים:
יוגורט קרמל פרו 0%
גביע קוטג' 3%
סקופ חלבון וניל
מעדן קרמל או שוקולד (לליבה)
תמצית וניל + טופי
מלח הימלאיה
2 כפות אינסטנט פודינג סוויטנגו
אופן הכנה:
מבלנדרים הכל ביחד חוץ ממעדן השוקולד/קרמל.
תוקעים מקלות בתבנית המגנומים, ממלאים מעט מהבלילה, יוצרים צאנקים של מעדן וממלאים עד הסוף שוב בבלילה.
מכניסים לקירור של לפחות 4 שעות. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 564
חלבון – 85
פחמימה – 29
שומן – 12
ערכים לפי מבפ בחלוקה ל6 יחידות – 0.5 מבפ חלבון + 0.25 מבפ פחמימה