מצרכים:
100 גר (חצי) קולורבי
35 גר (רבע) פלפל אדום
50 גר (ממש מעט) כרובית
135 גר טופו
סויה
15 גר (כף שטוחה) חמאת בוטנים טבעית
סטיביה
ספרי שמן
קארי צהוב
אופן הכנה:
מרססים על מחבת מעט ספריי שמן וזורקים את כל הירקות יחד עם סויה וסטיביה ומעט קארי צהוב. מחכים שיזהיב.
בינתיים מניחים בקערה את הטופו חתוך לקוביות יחד עם כף סויה וכף חמאת בוטנים ומשרים כמה דקות.
כשהקולורבי מתחיל להזהיב זורקים את הטופו לבפנים מחכים כמה דק שהטופו יהפוך לקריספי ומוציאים מהמחבת.
קוצצים מעט פטרוזיליה ומוסיפים מעל(:
ערך תזונתי למנה:
332 קלוריות
27 חלבונים
15 פחמימות
18 שומן
כל המנה נחשבת כ
0.5 מנת חלבון+ מנת שומן+ 185 גרם ירק.