מצרכים למנה אישית:
3 ביסקווטים
אספרסו או נס קפה קר ללא סוכר
200 גרם גבינת ריקוטה 5%
חצי גביע (100 גרם) יוגורט חלבון
30 גרם אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
כפית ממתיק
קצת תמצית וניל
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למלית ומניחים בצד.
מכינים קפה שאוהבים ומתחילים להרכיב את השכבות: טובלים את הבישקוטים, שכבה של מלית ושכבה של קקאו.
מעבירים למקרר להתייצבות שעתיים.
מוציאים ומפזרים מעל קקאו. בתאבון!
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 342
חלבון – 25
פחמימה – 61
שומן – 11
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן