מצרכים לשכבת השוקולד:
•3 שקדים
•3.5 כפות שיבולת שועל קוואקר
•כפית שטוחה אבקת קקאו דל שומן
•5 כפות מים
•סקופ אבקת חלבון (מומלץ שוקולד)
•ממתיקים לבחירה (סוכרלוז, תמצית וניל)
•הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וטחנו עד לקבלת מרקם אחיד. במידה ויבש הוסיפו מעט מים כל פעם (כף). במידה ונוזלי מדי הוסיפו מעט קוואקר.
מצרכים לשכבת הקרמל:
•4 תמרים קטנים
•כפית דבש
•קורט מלח ורוד
•חצי כפית תמצית וניל
•3 כפות מים רותחים
•5 שקדים קטנים
•הכניסו את כל המרכיבים (מלבד השקדים) לבלנדר וטחנו עד לקבלת מרקם שמדמה קרמל. לאחר מכן הוסיפו את השקדים.
מצרכים לשכבת הגרנולה:
•1.5 כפות קוואקר
•כפית שטוחה של דבש
•1/4 כפית קינמון
•ערבבו את המרכיבים עד ששיבולת השועל מצופה בדבש.
אופן ההכנה:
1. פרסו ניילון נצמד ושטחו את שכבת השוקולד.
2. כסו את שכבת הבסיס עם תערובת הקרמל.
3. את שכבת הקרמל כסו עם שכבת הגרנולה.
4. העבירו למקפיא לכ-שעה עבור התייצבות.
5. חתכו לאיזה גדלים שתרצו.
*לשמור בקירור
ערך תזונתי למנה:
650 קלוריות
33 חלבון
112 פחמימה
10 שומן
רבע מהמנה נחשבת כ
מנת פחמימה