מצרכים:
•שקית ג׳לטין
•2 מעדני יוגורט פרו 20 גרם חלבון
•חצי כוס חלב שקדים בטעם וניל ללא תוספת סוכר
•חצי מנת הגשה אבקת חלבון (שוקולד מומלץ)
•2 כפות חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה:
•מכינים ג׳לטין לפי הוראות ההכנה.
•מכניסים לקערה עמוקה את היוגורטים, חלב ומערבבים טוב טוב.
•כעת נוסיף את אבקת החלבון ונערבב עד שייעלמו הגושים. ברגע שהתערבב נוסיף את חמאת הבוטנים.
•מפוררים עוגיית/חטיף חלבון (עדיפות דל סוכר) אל תוך התערובת.
•מחממים את הג׳לטין שהכנו לפי ההוראות.
•מוסיפים בהדרגה לבלילה (אין צורך להשתמש בהכל, חצי יספיק).
•מקפיאים ל2-3 שעות.
ערך תזונתי למנה:
735 קלוריות
80 חלבון
36 פחמימה
30 שומן
רבע מהמנה נחשבת כ
מנת חלבון