בוסט בריא – ג׳ינג׳ר ותפוזים

מצרכים ל-4 מנות:
25 גרם שורש ג'ינגר מקולף
60 מל מיץ לימון סחוט טבעי
150 מל מיץ מתפוז סחוט טבעי
כפית ממתיק סוכרלוז
30 מל מים

אופן הכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב במשך 1-2 דקות עד שהתערובת חלקה לחלוטין.
מסננים את הנוזל כדי להימנע מהסיבים ומוזגים לשוטים קטנים.
ניתן לאחסן עד 3 ימים בבקבוק סגור במקרר.
 

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 95
חלבון – 2
פחמימה – 22
שומן – 0.3
ערכים לפי מבפ לכל הכמות – 0.5 מבפ פחמימה

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה