תבשיל בורגול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

 

מצרכים:

190 גר בורגול מבושל

135 גר טופו

30 גרטחינה גולמית

130 גר פתיתי ברוקולי

אופן הכנה:

מבשלים את הבורגול במים רותחים יחד עם 2/3 מכמות הטחינה מעורבת.

כשבורגול קרוב להיות מוכן מוסיפים את הברוקולי.

בינתיים מקפיצים קוביות טופו במחבת עם מלח פלפל והטחינה שנשארה ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים עם מלח פלפל ומוכן(:

*ערכים תזונתיים: 615 קל', 36 חלבון , 53 פחמימה , 31 שומן.

 

*מנה שלמה = 

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה