מצרכים:
100 מ"ל חלב 1%
100 גרם בננה
34 גרם תמר מג'הול
70 גרם ריקוטה 5%
16 גרם חמאת בוטנים טבעית
סקופ אבקת חלבון וניל או קינדר
10 גרם סירופ שוקולד הרשיז
מים לפי הסמיכות שאתם אוהבים
אופן הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומבלנדרים במשך 2 דקות.
את סירופ ההרשיז אפשר להכניס גם לשייקר או לחלופין לקשט איתו את הכוס.
אם אתם אוהבים את השייק יותר דליל – תוסיפו מים לפי הצורך (אפשר גם קרח)
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 531
חלבון – 38
פחמימה – 63
שומן – 15
ערכים לפי מבפ – 1 מבפ חלבון + 1.5 מבפ פחמימה + 0.5 מבפ שומן