ריזוטו עוף ופטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ריזוטו עוף ופטריות:

מרכיבים:
1/3 כוס אורז לפני בישול
50 גרם חזה עוף מבושל
200 גרם פטריות
1/4 כף שמן זית
1/8 כוס גבינת פרמז'ן
4 כפיות בזיליקום
1/2 כפית מלח + פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל 200 מעלות.
2. הרתיחו אורז לפי הוראות החבילה. מורידים מהאש ומניחים בצד.
3. מחממים את השמן במחבת לא נדבקת על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים עוף ומפזרים מעט מלח, פלפל וטימין. מבשלים 4-5 דקות, או עד להזהבה. מורידים מהאש ומניחים בצד.
4. באותה מחבת, מוסיפים פטריות קטנות ומבשלים 5 דקות, או עד התאדות כל הנוזלים.
5.משמנים מחבת נון-סטיק קטנה עם מעט ספריי בישול ומוסיפים אורז. עם העוף, הגבינה והפטריות. מפזרים את כל הבזיליקום ומכניסים לתנור.
6. אופים 5 דקות, ואז מגישים פעם מקורר מעט

*ערכים תזונתיים:
250 קלוריות
27 גרם חלבון
20 גרם פחמימה
9 גרם שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה