פשטידת ברוקולי עמוסת חלבון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תבשיל ברוקולי:

מרכיבים:
2 כוסות ברוקולי מבושל
גביע יוגורט 0% שומן
30 גרם גבינת מוצרלה
כוס אחת של ציר ירקות
ביצה שלמה
כף גדושה קמח
2 פרוסות לחם מלא
1/2 כפית מלח + פלפל + בזיליקום


אופן ההכנה:

1. תחממו את התנור ל180 מראש
2. משמנים קלות תבשיל קדירה קטן עם מעט שמן ומוסיפים ברוקולי קצוץ.
3. אופים 10 דקות ומוציאים מהתנור
4. מעבירים ברוקולי לקערה ומפזרים מעט מלח ופלפל.
5. משרים לחם בציר ירקות ומתבלים במעט מלח, פלפל ובזיליקום.
6. הוסף ביצה טרופה אחת קלות, יוגורט וקמח.
7. לחלופין, מפזרים מעט מלח או פלפל לפי הטעם ומוסיפים ברוקולי
8. מערבבים הכל ומעבירים לכלי הקדרה המוכן.
9. מפזרים מוצרלה ואופים 15-20 דקות.

ערך תזונתי למנה:
531 קלוריות
34 חלבון
63 פחמימה
14 שומן

חצי מהמנה נחשבת כ
מנת פחמימה+ חצי מנת חלבון

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה