פיצה עסיסית על בסיס בטטה מתוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•בטטה בינונית
•ביצה
•כף קמח
•2 כפות רסק עגבניות
•2 כפות מים
•100 גרם גבינה צהובה מגורדת 5%
•כף שמן זית
•אבקת שום ומלח

אופן ההכנה:
•בשלו את הבטטה במיקרו כ-10 דקות.
•קלפו אותה, רסקו אותה והוסיפו את הביצה והקמח.
•רססו במעט שמן תבנית אפייה
•מרחו את הבלילה בצורה יפה של עיגול/ריבוע.
•אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-20 דקות.
•מוציאים מהתנור ומורחים את הרוטב על הבסיס (לא על הקצוות!)
•מפזרים את הגבינות ותוספות מעל, ומכניסים ל200 מעלות ל13 דקות נוספות:

*ערכים תזונתיים ללא התוספות לכל הפיצה:
720 קלוריות
84 גרם פחמימה
50 גרם חלבון
22 גרם שומן
*שליש פיצה =

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה