למנה אישית:
25 גרם קמח שיבולת שועל
סקופ אבקת חלבון שוקולד או קינדר
כף (10 גרם) קקאו
כף ממתיק
70 מל חלב 1%
*אופציונלי: להוסיף כדור גלידל וניל 50 גרם
*אופציונלי: 15 גרם שוקולד מריר סוויטנגו לאמצע או 2 קוביות שוקולד מריר של ספלנדיד
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את אבקת החלבון, הקקאו, והקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ממתיק וחלב ומערבבים עד לתערובת אחידה
שופכים את התערובת לכלי סופלה ואת השוקולד המריר לאמצע
מכניסים את הסופלה לחצי דקה-דקה למיקרוגל (תלוי בכמה אתם אוהבים שהוא נוזלי)
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר של סוויטנגו ואפשר להוסיף גם כדור גלידל. בתאבון!
ערכים בלי גלידל ושוקולד באמצע:
קלוריות – 258
חלבון – 32
פחמימה – 29
שומן – 5.7
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה
עם גלידל ושוקולד באמצע:
קלוריות – 402
חלבון – 35.4
פחמימה – 35.8
שומן – 13
ערכים לפי מבפ – מבפ חלבון + מבפ פחמימה + 0.25 מבפ שומן