עוגת גזר טבעונית מלאת חלבון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•250 גרם אבקת חלבון טבעונית או על בסיס סויה
•שקית אבקת אפייה
•4 גזרים
•1/2 כפית קינמון
•קורט מלח
•2 כפות ממתיק / סוכר (ממתיק עדיף)
•1/2 כוס סילאן
•2 כפות חמאת בוטנים טבעית
•1/2 כוס חלב שקדים ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה:
•מחממים תנור מראש ל180 ומשמנים באמצעות תרסיס תבנית אינגליש קייק.
•מגדרים את הגזרים בפומפייה.
•בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שאין גושים כלל.
•בקערה נפרדת את חמאת הבוטנים, סילאן, גזרים וחלב.
•מערבבים את שני הקערות וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד מאוד.
•מכניסים לתבנית המשומנת שלנו, ואופים כ-35 דקות.
•מחלקים ל8 חתיכות גדולות, מקשטים בקינמון ויוצאים לדרך!

*ערכים לפרוסה:
185 קלוריות
22 גרם חלבון
18 גרם פחמימה
2.5 שומן
*פרוסה אחת = מנת חלבון.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה